Opis forum
Hokage
Imię: Sasuke
Nazwisko: Uchiha
Wioska : Konoha
Rodzina : Starszy brat Itachi
Drużyna : 7
Skład drużyny : Uzumaki Naruto , Haruno Sakura , Hatake Kakashi
Sasuke jest poważny opanowany i zamknięty w sobie.Jego klan Uchiha został zamordowany przez jego własnego brata. Przez to jego jedynym celem jest dokonanie zemsty na Itachim.Kochają się w nim wszystkie dziewczyny z klasy ( z małym wyjątkiem...) jednak on ma je gdzieś...Podczas egzaminu na chunina Orochimaru dał mu w ''prezencie '' przeklętą pieczęć.Dzięki niej zyskał niesamowitą moc. Pod koniec mangi Sasuke dochodzi do Orochimaru by zyskać jeszcze większą siłę. Potem, zabija swojego mistrza i przejmuje jego siłe. Zakłada organizacje Hebi w której w sklad wchodzą:Karin,Suigetsu i Jugo i szuka swojego brata.Gdy po zwycięskiej walce z bratem Sasuke traci przytomnosc.Obudził się w kryjówce Tobiego(tajemniczego członka Akatsuki który okazał się być Madarą legendarnym członkiem klanu Uchiha)jednak gdy jego oczy go ujrzaly
uaktywnil się u Sasuke mangekyou sharingan i podpala Madarę amaterasu.Jednak Tobi się obronił.Potem opowiada o klanie Uchiha i Itachim.Wyjaśnia tam że, dla Itachiego
najważniejszy byl Sasuke.Wyjaśniał historie swojego klanu o tym ze, chciało spowodowac wojnę domową a Itachi miał temu zapobiec.Mówi również że,pomógł wymordować klan.
Wspomina o tym jak Itachi zamordował swojego najlepszego przyjaciela i dziewczyne.Wyjaśnia że,Sasuke był dla niego najważniejszy.Sasuke uświadamia sobie iż,Itachi był
dla niego ważny i otrzymał własny mangekyou sharingan.Uchiha zmienil nazwe Hebi na Taka.
Ostatnio edytowany przez Patryk52 (2009-05-07 20:22:56)
Hokage
Skopiowałem dobrze napisane co nie tylko jak błędy znajdziesz to mi napis ok skopiowałem z Wiki..
Hokage
Dzięki za pomoc ale trochę długo ci to zajeło